Meistä 

Kuolema, hautajaiset, kuolinilmoitukset, kuolinartikkelit.. olemme saattaneet kuulla nämä käsitteet monia kertoja elämän aikana. Kuolema koskettaa meistä jokaista, halusimmepa tai emme. Vaikka termit ovat tuttuja, ne koskettavat vasta silloin kun kuolema saapuu lähipiiriimme. 

Kuolinilmoitukset.fi on uusi digiaikatauden tapa ilmoittaa poismenneistä edullisesti, tällähetkellä ilmaiseksi, internetissä olevan ilmoituksen voi myös nähdä maaimanlaajuisesti.

 

Kuolinilmoitukset.fi

On hyvä löytää oikea tapa sanoa läheisen kuolemasta jotain julkisesti. Sen löytäminen vaatii tietyn määrän tietoa. Ihmiset ovat usein hyvin hämmentyneitä kuoleman edessä ja siihen liittyvää termistöä ei kuitenkaan tunneta tarpeeksi. Silloin voi tulla erehdyksiä kun ei eroteta eri asioita toisistaan. Yritämme poistaa tätä hämmennystä tarjoamalla oikeata informaatiota. Apua on saatavilla.
Kuten aiemmin kerroimme, hautajaisiin liittyy monenlaisia rituaaleja, jotka voivat vaihdella jopa suvun sisällä. Nämä pitää kuitenkin ottaa huomioon asianmukaisesti. Nämä edesmenneelle järjestettävät viimeiset siunaukset onkin parasta jättää asiantuntijoiden huolehdittavaksi jos yhtään on itse epävarma tai hämmentynyt tilanteesta. Jos tunnet tarvitsevasi opastusta tai apua, älä epäröi etsiä hautajaisten järjestämisen ammattilaisten apua.